Fes-te militant

Per què afiliar-se al partit

Què és Verds d’Andorra?

Som un partit polític andorrà, membre de ple dret del Partit Verds Europeu. Som dones i homes que volem ésser una resposta a la necessitat d’una profunda renovació de la política i la societat i volem representar totes aquelles persones que no se senten identificades amb l’actual ventall polític del nostre país.

Volem canviar la societat i pensem que hi ha altres maneres de produir, consumir i viure més justes, lliures i satisfactòries per a la gran majoria de la nostra societat.

Per això ens definim en els principis de l’ecologisme, del progressisme transformador, del feminisme, del pacifisme i, sobretot, de la democràcia participativa. Som solidaris amb tots els pobles que pateixen opressió i radicalment compromesos amb totes les persones que volen transformar el món. Som l’esquerra verda nacional.

I tu què pots fer?

Pots afiliar-te a Verds d’Andorra!

Els afiliats i les afiliades són el centre de l’activitat política del partit. Podràs participar a tots els nivells –Laboral, Joves, Dones, Gent Gran, GLBT – en la forma i grau que consideris més adient i en funció dels teus interessos i afinitats. A Verds d’Andorra tothom té dret a participar, a donar la seva opinió, a votar en les grans decisions.

Pots col·laborar com a amic / amiga o simpatitzant de partit

1/ Rebràs informació de les activitats del partit i les publicacions.

2/ Participar i col·laborar en el Portal WEB del partit

2/ Aportar idees, assistir a activitats, podràs participar en tots els àmbits del partit i les seves diferents comissions i organitzacions

3/ Tindràs dret a participar, amb veu i sense vot en la CPN (Comissió Nacional Permanent)

4/ També podràs participar en les consultes internes i en l’elecció del president o presidenta de Verds d’Andorra.

Si vols afiliar-te al partit tens a sota un parell d’enllaços que et portaran directament a la Butlleta o Sol·licitud d’Inscripció. Els documents estan en format document WORD o Adobe PDF escull aquell que vulguis. Cal imprimir-lo, omplir-lo, signar-lo i enviar-lo per correu a la nostra adreça

Verds d’Andorra
Ap. de Correus 2136
AD557 Andorra la Vella
Principat d’Andorra

Si tens dubtes envia un correu a verds@verds.ad o truca al telèfon: (+376)671271 i amb molt de gust t’informarem.

Descargar el document per afiliar-se en format WORD

Descargar el document per afiliar-se en format Adobe PDF