Dones

stock-footage-blond-women-walking-trough-frame-against-green-screen

Qui som?
Som una secció del Partit dels Verds d’Andorra que vol ocupar-se específicament dels problemes que afecten a la dona.

Com ens definim ideològicament?
Som d’esquerres.
Som ecologistes.
Som pacifistes.

Quin és el nostre lema?

Si a la diferència, no a la desigualtat.

Com volem el nostre futur?

Volem un planeta més just on desaparegui les desigualtats socials i de sexe, on la pobresa deixi de tindre la cara d’una dona.

Volem viure amb respecte i concòrdia amb el nostre entorn.

Volem que la nostra societat sigui més equitativa sense discriminació de gènere, ni d’orientació sexual, i que els nostres fills puguin tindre igualtat d’oportunitats i igual salari.

Volem la paritat en tots els aspectes de la vida, de tal manera que la dona estigui realment integrada en política, en igualtat respecte als homes, i que aquests també s’integrin en la vida individual familiar desenvolupant les mateixes tasques quotidianes que les dones i alhora implicant-se específicament en les labors domèstiques i d’educació dels fills.

Volem dir no a la violència en general i no en majúscules a la violència de gènere, que és la primera que s’ha d’eradicar per resoldre aquest problema tant cruel que representa el maltractament dins de la pròpia llar.

Volem ésser lliures per poder decidir el que fem amb el nostre propi cos, i que ningú, ni cap polític, sigui qui marqui la nostra decisió de ser mares, per tant demanem el dret total a l’avortament.

Volem la nostra llibertat sexual sense que ens manipulin o ens forcin i que ningú pugui aprofitar-se d’aquests drets sobre el nostre propi cos.